A csajok pár napja Magyarországra utaztak nagyizni. Mivel Madridból indultak kicsit korábban mentünk és sétáltunk egyet a palota előtti kertben ahol épp nyíltak a magnólia fák, pancsoltunk a szökőkutaknál és megkerestük Ratón Perez lakását is. Az Alcala utca a királyi palotát és a Sol-t összekötő pici utcácska. A házban múzeum is működik, de sajnos vasárnap zárva. :-( Nem csak a múzeum de a ház is, ahol a földszinten egy lámpaoszlop tövénél van az egérke szobra. Belógtunk a kapunk, beleskelődtünk a rácsokon de csak sejteni lehetett a körvonalait a félhomályban.

A ház homlokzatán viszont megtaláltuk az emléktáblát, így a gyerekeket biztosítottuk, hogy jó helyen járunk és valóban itt lakik a kis Ratoncito :-)

Szerző: bodnarcsalad  2011.06.23. 20:13 Szólj hozzá!

Címkék: madrid spanyolország

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr783009621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása