Most biztos hülyén hangzik, de még csak most kezdett jó idő lenni. Egész tavasszal vagy felhős volt az ég, vagy a szél fújt, vagy mindkettő egyszerre. Oké, én 25 fokban még egy pléddel betakarózva ültem pár napja  teraszon, de akkor is...

Szombaton viszont kitört a nyár a maga 32-33 fok melegével, úgyhogy végre idén először fürödtünk a tengerben - és ismét megállapítottuk, hogy soha semmilyen körülmények között nem megyünk előszezonban tengerpartra mondván, hogy ott már akkor is jó az idő. Ez alól max Katar képez kivételt, ugyanis a hugicám kellemes 55 fokban múlatja az időt. Már abban a pár percben amit az utcán tölt légkondi nélkül. :)

 

Ha már nagyon unjuk a gyerekek folyton szemmel tartását és amúgy is aludnánk egy kicsit győzzük meg őket a homokozás szépségeiről és mondjuk ásassunk velük egy komolyabb gödröt. Ez eltart egy ideig szóval pihenhetünk.

 

 

 

 

 

Aztán fogadjunk, hogy nem férnek bele. Aztán pedig, hogy nem tudnak kimászni ha betemetjük.

Nyerjük meg a fogadást és aludjunk nyugodtan míg a gyermekvédelmisek meg nem jelennek :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Épp az utolsó pillanatban ássuk ki a gyereket. :-)

 

Szerző: bodnarcsalad  2011.06.13. 00:50 4 komment

Címkék: csak úgy spanyolország csajok torrevieja

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr392979386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter64 · http://sunnywalk64.wordpress.com/ 2011.06.13. 08:53:05

Hat ezek nagyon jo fotok :) A lanyaitok is telve vannak energiaval es otletekkel ugy latom :)) Gondolom ok is, hogy varjak mar az utat! Ok mikor indulnak? Meg a heten nekik is suli van?
Csak megjegyzem, az en ocsem meg epp Indiaban keresi a 'jegtomboket', mert o sem birja az 40-50 fokokat 100%parataralommal parositva ;-) Pedig meg par hetet ki kell birni. Jo keszulodest nektek is!

bodnarcsalad 2011.06.17. 20:27:52

@Globetrotter64:
A csajok ma voltak utoljára suliban, vasárnap indulnak a nagyszülőkkel.
India sem lehet semmi, a magas páratartalom miatt még fullasztóbb lehet! Ha egyszer tehetem azért majd megnézném magamnak :-)

mike007 2011.06.25. 18:26:54

Szia.

Végig olvastam a blogjaidat, nagyon jók!
Egy kérdésem lenne hozzád ha nem probléma. Szeretnénk Torreviejaba költözni, idáig Angliában éltünk, 6 éve. Szeretnénk vállalkozást indítani, műkörmös szalont, de a Spanyol nyelvel hadilábon állunk, nemrég kezdtük tanulni, Angol az megy perfekten. Szerinted működni fog, vagy Spanyol nélkül nem igazán???

bodnarcsalad 2011.06.30. 19:17:01

@mike007:
Szia, bocs, hogy csak megkésve válaszolok, de épp nyaralunk és nem nagyon érek rá blogolni.
A műkörmös ahová én járok szintén angol és egy szót se beszél egyikőjük sem spanyolul, a vendégkörrel ez nem gond ha olyan részre jöttök ahol főleg az angolok laknak. A gond inkább a papírmunkával lehet (cégalapítás, engedélyek, stb), erre keresnetek kell majd tolmácsot, de angol-spanyol tolmácsból is akad bőven, szóval nem lehetetlen. Szinte az összes ingatlanügynök angol, a helyiség bérlésével nem lesz gond :) Viszont több szalont is láttam ami bezárt az utóbbi időben, jól mérjétek fel a terepet és a költségeket mielőtt belevágtok, én nem annyira a nyelv miatt mint inkább ezért aggódnék. Sok sikert!
süti beállítások módosítása