Rettenetesen el vagyok maradva a bloggal, de úgy van ez valahogy, hogy minél több restanciám van annál nehezebb elkezdeni. Na meg persze a szokásos időhiány nem is nagyon engedi, de ma végre rászántam magam. Persze a körülmények közel sem mondhatók ideálisnak: ugyan beköltöztünk a házikónkba végre, de ma már mehetünk is: az ajtós cég vagy összekevert valamit vagy ennyire hülyék, de festetlenül hozták ki az ajtóinkat. Persze mi mindketten dolgoztunk, mire délután hazaértünk már az összes ajtófélfa fel volt rakva. Ráadásul az aszalos a lakásban csiszolgatta  őket úgyhogy azt hittem megölöm mikor megláttam, hogy hogy néz ki a frissen festett fal: por, faforgács mindenütt!És még neki állt feljebb... Végül most ott tartunk, hogy a konyhabútorossal festetjük le. Magukat  az ajtókat el is vitte, de a félfákat már nem  lehet leszedni, úgyhogy azt helyben csinálják; csakhogy a lakkot nem szerencsés belélegezni,  meg utána újra festik az összekoszolt falakat, úgyhogy ma megint költözünk, most épp a pár utcával arrébb levő szállodába. De hát úgy szép az élet ha zajlik, nem? A szállodaszámlát meg majd átadom az ajtós cégnek fizetségképpen. Én türelmes ember vagyok, de ez már nekem is sok.

Ráadásul itt is kezd hideg lenni, most már ősz van. Múlt hétig még 20 fok kötül volt nappal, de a héten lehűlt a levegő, csak 15 fok van, így tárva-nyitva levő ajtóknál nem épp szerencsés. Arról nem is beszélve, hogy mivel a beltéri ajtókat  elvitték a műhelybe festeni így még wc-re is a Burger Kingbe járok ha nem akarok a munkások előtt... De a legrosszabb az a nő aki most épp csiszolja az ajtófélfát és közben borzalmasan énekel. -Otthon, édes otthon....

De visszatérve októberre:

Elcheben voltunk átvenni a kocsit és épp belefutottunk egy fiestába: a hétvégén  középkori vásárt tartottak.

Nem hagytuk ki, nagyon finom valamit ettem. A nevére már nem emlékszem, de gyakorlatilag olyan volt mintha a héjában főtt krumpliba töltötték volna a gyrost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sétáltunk egyet a pálmaligetben is, ami 2000 óta a Világörökség része, hu.wikipedia.org/wiki/Elche gyönyörű pálmaerdő. Már jártunk itt korábban, csak nem értem rá írni róla  a blogban, úgyhogy néhány tavaly nyári kép:

 

 

 

 

 

 

 

Idén csak a csajok ünnepelték a Halloween-t. Az iskolába jelmezben kellett menni, ők kis boszorkák voltak. Tervben volt hogy elmegyünk este valahová, de annyira fáradtak voltunk, hogy inkább otthon maradtunk, bár az utcán összetalálkoztunk néhány csontvázzal,  boszival, tökkel és egyéb rémséggel, úgyhogy kicsit sajnáltunk, de lesz halloween jövőre is :)

 

 

 

 

 

 Ismét kirándultunk egyet a világítótoronyhoz ahol már tavaly is jártunk

bodnarcsalad.blog.hu/2009/09/14/l_alfas_del_pi

Szerejük ezt a helyet, nagyon szép a táj és a lányok is élvezték.

Kedvencük a sziklamászás volt :) Az időjárás elég változékony volt, hol levetkőztünk egy pólóra, hol vissza a kardigánt, estére úgy nézett ki hogy esni fog de aztán mégsem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy csomó bogyót, virágot, őszi termést szedegettünk. Sötétedett mire leértünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By night...

Szerző: bodnarcsalad  2010.11.25. 13:04 1 komment

Címkék: csak úgy kirándulás csajok benidorm

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr452472447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter64 · http://sunnywalk64.wordpress.com/ 2011.09.29. 20:22:21

Elchbe mar tobbszor neki indultunk, de mindig Morairatol es mindig hamarabb visszafordultunk, mint elertuk volna, pedig engem is nagyon erdekel a palmaerdo :)
süti beállítások módosítása