Nagyobb térképre váltás

Ez a gyönyörű franciásnak tűnő városnév egy Benidormtól nem messze fekvő falucskát takar. Itt töltöttük a hétvégét, illetve leginkább aludni jártunk ide, mert szombaton és vasárnap is Benidormba kirándultunk.

Errefelé nagyon szép köves tengerpartot találtunk, más említésre méltó nincs is a faluban.

 

 

 

 

 

A parton található még egy világítótorony, ide egy néhány km-es séta vezet hegyre fel, ezt kitartóan le is gyalogoltuk a lányokkal. Becsületükre legyen mondva egy rövid szakasztól eltekintve, amit a nyakunkban tettek meg, végigtúrázták velünk az egészet, sőt, még futkározni is volt energiájuk.

 

 

Ezt láttuk útközben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 És ezt:

 

 

Elfáradtunk, de ugye megérte? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cél nem volt annyira felemelő látvány, de ha már idáig eljöttünk...

Meg van is valami mondás, miszerint nem a cél számít hanem az eléréséhez vezető út - na hát ez itt nagyon is igaz volt.

 

 

 

 

A hétvégéről szóló élménybeszámoló folyt. köv...

Szerző: bodnarcsalad  2009.09.14. 00:09 2 komment

Címkék: spanyolország kirándulás benidorm

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr891380220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter64 · http://sunnywalk64.wordpress.com/ 2011.04.04. 19:31:10

Nahat, mi is ide szerettunk volna nagyon felturazni a multkor, par honappal ezelott, de Danival meg nem tudtuk bevallalni, mert nem tudtam volna vegig a kezemben vinni, ahogy o szerette volna ;) A lanyok viszont mar nagyon ugyesek, hogy ilyeneket is be tudtok veluk vallalni! Es milyen helyesek :)) tetszettek a kepek :)

bodnarcsalad 2011.04.06. 15:52:05

@Globetrotter64:
Nagyon jó kis túra, azóta voltunk tavaly ősszel megint, gyerekek is simán lesétálják. Ha nem mentek fel egészen akkor is érdemes elindulni, útközben is gyönyörű a kilátás és több kilátó pont is van ahonnan szuper fotókat tudnál csinálni! Végig széles, kövezett út van, akár kismotorral is mehet Dani.
Hogy a képek tetszettek azt tőled külön bóknak veszem, köszönöm :) Bár bevallom, irigylem a csodás fotóidat de én még az én kis gépem használati utasítását is lusta voltam elolvasni, így kb. az automata funkción kívül semmit nem tudok használni. Mindig eldöntöm, hogy majd egyszer...
süti beállítások módosítása