Megvolt az iskolában a karácsonyi ünnepség. Ikreseknek ebből is duplán jár: az egyik osztálynak csütörtökön, a másiknak pénteken volt, nekünk persze mind a két nap menni kellett - de legalább másodjára már rutinosabbak voltunk :)

Az érdekessége a dolognak, hogy mivel ez egy kéttannyelvű suli, minden két nyelven zajlik. Pl. a műsor a szokásos köszöntőbeszéddel kezdődött, persze minden angolul és spanyolul (még a szokásos "kapcsolják ki a mobilokat" is), valamint a gyerekek által előadott műsorban is minden elhangzott mind a két nyelven. A csajok ott állnak a hátsó sorban. Sajna nem túl sok látszik belőlük :( (A video is csak a fényképezőgéppel készült, elég rossz minőség. Majd rá kell vennem Zsoltit hogy varázsolja fel a gépre a kamerával felvett műsort - már csak évek kérdése a dolog...)

 

 

Szerző: bodnarcsalad  2009.12.19. 22:36 Szólj hozzá!

Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr421609961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása