Már régóta akarok írni arról amit Madridban láttunk, de valahogy sosincs elég időm rá mostanában. Vagy vendégeink vannak, vagy vendégségbe megyünk... Na persze most nem panaszkodom :)

Ezért aztán úgy döntöttem, hogy nem halogatom tovább, legalább a képeket felteszem, aztán Madrid bemutatását majd legközelebbre hagyom.

Szóval a családtagokat mikor hoztuk-vittük a reptérre igyekeztünk úgy szervezni a napot, hogy leglább néhány órát el tudjunk tölteni a fővárosban. Persze egy hét is kevés lenne mindent megnézni amit szeretnénk, de kezdetnek jó volt.

Inkább beszéljenek a képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikerült egy Madridról szóló könyvet is vadásznom, nem az a hagyományos útikönyv, inkább érdekességek vannak benne. Először az angol nyelvű változatot kaptam le  a polcról, de aztán meggondoltam magam, elvégre most a spanyolt kell erőltetni, így kicseréltem. Még nem értem rá elővenni, most a Dan Brown könyvet olvasom, de amint sort kerítek rá, megosztom veletek az infókat :)

Szerző: bodnarcsalad  2009.08.14. 19:46 2 komment

Címkék: madrid spanyolország kirándulás

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr541309883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Josyka 2015.12.02. 22:51:50

Szia!
A segítségedet szeretném kérni. Most vasárnap -2015.12.06-án utazunk Madridba a keddi Real BL meccsre a fiammal és szeretnék találkozni kint élő magyarokkal.
Tudsz ebben nekem segíteni vagy esetleg Veled?
Vagy egy olyan helyet ajánlani - klubbot bárt, éttermet - ahol magyarokkal tudok beszélni?

Köszönöm
Üdv
Nagy Béla

bodnarcsalad 2015.12.03. 09:30:07

Kedves Béla, mi nem Madrid közelében élünk így nem tudok ebben segiteni. A meccshez jó szórakozást kívánok!
Üdv: Ditke
süti beállítások módosítása