Ezt csak azért, mert olyan aranyosak :)

Az alvás-programnál amúgy születési károsodásos a gyerekeim microchip-je, egyik sem akar soha egyedül aludni. Így még 7 évesen is ott kell lenni velük míg elalszanak és éjszaka ha ébrednek akkor alvajáróként vonulnak át a mi ágyunkba. Míg egy kicsi 2 hónapos szuszogó gombóccal még élvezetes is együtt aludni addig két 7 éves 4 keze és 4 lába már elég vesébe vágó tud lenni, ha értitek mire gondolok... így aztán mikor már nem férünk akkor mi vonulunk az övékébe... Néha eltévesztik az irányt és egymásnál kötnek ki, mint azt a mellékelt ábra is mutatja. :)

Az apjuk folyton fenyegeti őket, hogy ő is át fog menni ha majd jönnek a pasik, és ártatlan arccal megkérdezi, hogy "aludhatok veletek?"

Amire egyébként már nem is kell olyan sokat várni mivel Pepe már tavaly férjhez ment Marcoshoz (sic!) és mindketten szokták kérdezgetni, hogy mikor aludhatnak együtt...

Ezek a mai fiatalok! :-)

(Hogy az ilyen posztokért mit fogok én kapni pár év múlva...!)

Szerző: bodnarcsalad  2011.10.04. 00:39 Szólj hozzá!

Címkék: csak úgy csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr493276808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása