Azért a tojáskeresés idén sem maradhatott el. Sajna a húsvéti nyúl hajnalban jött, reggel meg mielőtt a gyerekek felkeltek esett vagy 10 percig az eső (jellemző, itt szinte soha nem esik, csak épp pont most kellett neki...) szóval kicsit eláztak a tojások, de azért nem volt vészes. A csajok tök lelkesek voltak, vissza kellett menni a "nyulas rész"-re is (ez ahhoz van közel ahol tavaly laktunk, itt tényleg élnek nyuszik, csak azóta elkezdtek egy plazat építeni, így gondolom megfogyatkoztak). Ez igényelt némi logisztikát apa részéről, de aztán itt is találtunk néhány elhagyott nyúltojást :) Az esti séta alkalmával is belestek minden bokor alá, hátha...

 

 

Szerző: bodnarcsalad  2011.04.27. 00:05 2 komment

Címkék: húsvét csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr582858154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mooni 2011.04.27. 13:53:00

Kedves Bodnár család!
Kb. 1 éve olvasom rendszeresen ezt a blogot, a férjemmel sok időt töltöttünk Torreviejában,szinte minden évben 2-3 hetet ott nyaralunk, második otthonomként tekintek Spanyolországra és nagyon jó olvasni a történeteiteket,jó látni az ismerős tájakat! Ezután is követni fogom!
Üdv: Móni Érdről

bodnarcsalad 2011.04.28. 09:23:06

@Mooni:
Kedves Móni!

Köszi hogy írtál, mindig örülök, ha "előbújik" valaki az olvasók közül :)
Őszintén szólva nem is tudtuk, hogy létezik Torrevieja mielőtt ide kikerültünk, aztán rájöttünk, hogy mennyi rajongója van :)
Ha esetleg tudtok valami tuti helyet amit mi még nem fedeztünk fel, ne tartsd magadban :)
További jó olvasgatást!

Edit
süti beállítások módosítása