A Teleférico indulásától egy pár perc sétára találtunk rá erre az érdekes templomra. Ezt a 2200 éves építményt Egyiptom ajándékozta Madridnak az egyiptomi  Abu Simbel-i műemlékek megmentésében nyújtott segítségéért. Ingyenesen látogatható, csak mi sajnos már későn értünk oda és így nem jutottunk be.

 

 

Az eredeti állapotában így nézett ki (a képet a wikipediában találtam)

 Érdekes lehet megfogni egy épületet és arrébbpakolni párezer kilométert :)

(Valami ilyesmit akartam volna én is megvalósítani a régi házunkkal... :) )

Amúgy ha figyelmesen megnézitek, a két kapu sorrendjét felcserélték. Nem tudom van ennek valami jelentősége, vagy csak simán elcs...ték?

Szerző: bodnarcsalad  2011.02.23. 17:43 2 komment

Címkék: madrid spanyolország kirándulás

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr792685559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuciFoci 2011.03.01. 15:13:14

En siman el tudom kepzelni hogy valaki mondta hogy 'he, rossz helyre teszitek azokat a koveket, az a masik kapura megy!' es akkor mondtak neki a tobbiek hogy 'jajj hallgass mar, ugyis mindjart szieszta!'

Aztan szieszta utan meg ugy voltak vele hogy majd manjana megoldjak a problemat es aztan a problema eltunt masnapra, mert addigra felepult a ket kapu, es egyiknek sem volt kedve ujraszedni, mert ugyis kezdodott majdnem az aznapi szieszta! :)

bodnarcsalad 2011.03.02. 13:01:42

Igen, valahogy így képzelhető el :)
De hogy mit szólnak ehhez az istenek???
süti beállítások módosítása