Az ajtófestés miatt a múlt hétvégén szállodába kényszerültünk, így legalább személyes tapasztalattal is tudok szolgálni az ide készülőknek :) Ilyet sem csináltam még eddig, hogy a lakásomhoz pár utcával arrébb levő szállodába költözzem, de sajna mivel dolgozni kellett menni meg vasárnap volt a csajok balett-bemutatója így nem tudtunk elutazni.

www.booking.com/hotel/es/servilazenia.hu.html

A szálloda elvileg 4 csillagos, de szerintem ehhez lehetne jobb is. Családi szobát kértünk ami tényleg jó nagy volt, 4 ággyal, a gyerekek is normális ágyat kaptak. A tisztasággal nem volt gond, központi légkondival fűtöttek és tengerre néző szobát kaptunk, úgyhogy a kilátás is tökéletes volt (már amikor nem szakadt az eső, mert persze most egy ilyen hétvégét sikerült kifogni) De a bútorzaton látszott, hogy nem épp mostanában újították fel, na és az itt dolgozó asztalost sem kívánnám magamnak (Szerintetek is agyamra ment a felújítás? Már itt is egyből az ajtókat néztem és rögtön kiszúrtam az illesztési hibákat - persze mert szerintem baromi rondán volt megcsinálva, pl az ajtófélfák purhabbal voltak rögzítve ami a fürdőszobatükörben iszonyat randán bevillant) A kaja viszont nem volt nagy szám, és a félpanziós ellátásba nekik nem tartozik bele az ital, még a soft drink sem, szóval a vacsorához a colát, vizet, gyömölcslevet is pluszban kellett fizetni. Ja, és a szobai minibár tök üres volt. A wellness részlegre egyszerűen nem jutott idő, de elvileg van nekik.

Próbáltam napfelkeltét fényképezni (itt legalább nem kell korán kelni hozzá, fél 8 körül kel a nap), de a felhők miatt gyakorlatilag semmi nem látszott belőle. Pedig elvben régóta készülök rá, csak mindig lusta voltam felkelni és kimenni a tengerhez, de majd egyszer...

 

 

 

Ennél jobbat sajna nem sikerült :(

Szerencsére délre már kisütött a nap és egész jó időnk lett.

 

 

 

 

 

 

 

Néhány kép az ablakból:

A bal alsó képen ezek szörfösök lennének, bár nem nagyon sikerült felállni a deszkákon, vagy csak nem volt türelmem kivárni. Azért én nem értem hogy nem fagynak meg. Oké az a ruha, de a keze, lába, arca, feje??

 Vasárnap költöztünk vissza a házunkba, de mivel a hotelből délben ki kell jelentkezni a ház meg estig még építési terület volt, átmenetileg megint hajléktalanok lettünk , így a városban kocsikázással töltöttük az időt (hátha a gyerekek bealszanak), na meg mászókázhattak a parton egy kicsit. Érdekes, itt a városban alig akad egy-egy játszótér, olyan igazi debreceni Pagony-féle meg egyáltalán nincs, a strandokon viszont tök jó mászókák vannak - és a homokozó is óriási :))

Szerző: bodnarcsalad  2010.12.02. 23:48 Szólj hozzá!

Címkék: spanyolország torrevieja

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr972489637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása