Szegény házikónk most nem valami mutatós, de legalább ezután már csak jobb lehet :)

Van egy film, A pénznyelő , sokszor emlegettük mielőtt nekikezdtünk a bontásnak, hogy vajon mi vár ránk. Szerencsére eddig nem ért minket kellemetlen meglepetés, kopp-kopp...

A falak téglák, sőt, néhol még üveggyapot is van két réteg tégla között, ez errefele ritkaságnak számít. Vágtunk ablakot a leendő konyhámra, megnagyítottuk az étkező ablakát, kivettük az üvegfalat a leendő vendégszobából és részben felfalazzuk, hogy jobban be lehessen rendezni. Persze minden szabadnapunk rohangálással telik, mert mindent meg kell szervezni. Most épp a napelem-napkollektor-konyhabútor-kandalló projektek futnak párhuzamosan, és még nem vettük meg a konyhai gépeket, nem választottuk ki a falak színét, lámpákat, az ajtókat, stb. Szeptember végére azért remélem minden egyben lesz és költözhetünk.

Szerző: bodnarcsalad  2010.08.09. 12:03 Szólj hozzá!

Címkék: ház

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr302209255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása