Zsolt egyik kolléganője, Mercedes, a hétvégén férjhez ment és mi is hivatalosak voltunk az esküvőre. Mondanom sem kell, a csajok teljesen be voltak sózva, hogy menyasszonyt fognak látni. A héten már visszafelé számolták a napokat, péntek este pedig már alig lehetett bírni velük, annyira mehetnékjük volt. Persze ők választották ki, hogy melyik ruhájukat veszik fel, sőt, mikor Ildi manikűrözte a körmömet, kitalálták, hogy nekik is kell, méghozzá a ruhájukhoz illő színű minta. :) Azt hiszem lesz még gondom velük...

 

 

 

Nekünk furcsa, de este 8-kor volt az esküvő, ami itt egyáltalán nem számít későnek. Igaz, csak polgári szertartás volt, egyházi nem.  Az esküvőn a vőlegény és a menyasszony testvére is mondott beszédet, az étteremben pedig a lány legjobb barátnője is. A vacsin volt vagy négy-öt féle előétel, amúgy spanyolosan sonka, sajt, saláták, rákok... főételként hús... a már megszokott szinte köret nélküli módon. 

Sajna a csajok 1-kor kidőltek, úgyhogy nem tudtunk tovább maradni. :(

 

 

Mi ilyenek voltunk :)

(Ja, a ruha a 10 évvel ezelőtti menyecskeruhám :)

 

És igeeen, belefértem :)))) )

Szerző: bodnarcsalad  2010.05.10. 00:59 Szólj hozzá!

Címkék: csak úgy fiesta

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr891987344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása