Az állatok után másnap a vidámpark következett. Ez is tematikusan épül fel, csak itt történelmi korok/helyek/mitológiai témák szerint csoportosulnak a játékok. Már a bejáratnál rengetegen voltak pedig nyitásra érkeztünk. Szerencsére volt egy kuponunk amivel mi felnőttek féláron mehettünk be, a gyerekeknek pedig 5 éves korig ingyenes.

 

 

 

 

Először a kilátóba mentünk fel, ez egy kör alakú, üvegfalú csésze volt ami 100 m magasra felemelkedett majd körbefordult, így beláttuk az egész parkot.

Sajnos a park elég nagy része vízi vidámpark, az Egyiptomi rész főként a Nílusra épül. Mivel nem volt túl nagy meleg így úgy gondoltuk, hogy ezeket inkább kihagyjuk. Az egyikre mégis felültünk (egy kör alakú csónak-félében kellett ülni míg az egy folyón, vízesésen leereszkedett, közben forgott mindenfelé. Úgy nézett ki, hogy elég magas a fala és nem ázunk el benne- tévedtünk. Persze a rutinosabbak már esőkabáttal vagy fürdőruhában érkeztek. :)

A belépőjegy elvileg néhány kivételtől eltekintve mindenhová érvényes, nem kell külön jegyet venni a kül. játékokra. Ez jól hangzik, csak éppen mindenhol baromi hosszú sorok voltak, a Minotaurusz barlangjánál, ami tulajdonképpen egy  szellemvasút, pl. egy órát álltunk sorba. Ez nem kisgyereknek való, bár igazából nekünk sem, nekem ehhez nincs türelmem. Igaz, láttam kiírva, hogy lehet VIP jegyet venni amivel elvileg nem kell sorba állni, de el bírom képzelni mibe kerülhet. (És hogy micsoda túlélőtúra lenne átvergődni a már egy órája sorban álló tömegen, mondván, hogy nekem elsőbbségem van :) )

Mire innen kijöttünk már erősen beborult, aztán kaptunk is a nyakunkba vizet rendesen- ha valaki még nem ázott el a "Níluson" akkor most tuti. :(

Egy ideig próbáltunk egy épület alá behúzódva megvárni az eső végét, de elég reménytelennek tűnt. A trafik pedig akkora esőkabát-forgalmat bonyolított mint talán egész nyáron nem. A csajok persze élvezték :)

 

további képekért kattints ide

Szerző: bodnarcsalad  2009.09.20. 00:12 Szólj hozzá!

Címkék: spanyolország kirándulás benidorm

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr31393736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása