Az esemény amiért július elejére időzítettük a nyaralást az Ildi és Misi esküvője volt. A csajok koszorúslányok voltak, amely nemes feladatot ők rettentő komolyan vettek és fél éve erre készültek. :)

 

 

 

 

 

 

Sajnos az idő nem igazán kedvezett, reggel konkréten szívbajt kaptam amikor a kocsiba beszállva 12 fokot mutatott a hőmérő, (mindenkinek csak nyári vékony ujjatlan ruhája volt, elvégre július van vagy mi. A lányok ruhája alá adtam egy pólót, kerestünk egy-egy kardigánt, így aztán nem voltak olyan elegánsak, de ők így is rém büszkék voltak magukra :)) majd mikor a fotózás színhelyére, a nagymágocsi Károlyi kastélyba értünk, már jégeső esett - illetve szakadt.  Konkrétan azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha nem szállnánk ki a kocsiból... aztán beláttam, hogy nem túl romantikus esküvői fotó 'koszorúslány autóban' felirattal :) A fiúk esernyőkkel felszerelkezve megoldották a dolgot és a koszorúslányok ölben érkeztek a tett színhelyére, úgyhogy ők még élvezték is a helyzetet :)

Maga a kastély és a körülötte levő angolpark egyébként gyönyörű, már amennyit a szakadó eső miatt láttunk belőle. A kinti fotókat is csak a kocsiablakon keresztül lőttem mert kiszállni nem lehetett. Bent az államosítás óta szoc. otthon működik és sajnos hagyták eléggé tönkremenni a dolgokat. Szó szerint fájt a lelkemnek, mikor a gyönyörű faragott ajtóra rajzszeggel volt felszúrva a leltár (egy eléggé megsárgult, még írógéppel írt papíron), vagy az állóórába bedobálva  a meggymag és még sorolhatnám :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lányok lelkesen pózoltak, legalábbis mintha a saját esküvőjük lett volna :)

Szerencsére az idő is megjavult, úgyhogy nem lehetett okunk panaszra.

 

 

 

 

 

 

 

Egyik kedvenc részük a lánykérés volt. Tudjátok, kihoznak egy fiatal kislányt, aztán egy öreg asszonyt, a válogatós vőlegénynek meg egyik sem kell. A csajok még ma is nevetve mondják, hogy Misi azt mondta, hogy ezek még túl fiatalok :))

 

 

 

 

 

 

A végén már nem válogathatott, viszi nem viszi, nem kap mást :)

 

 

 

 

Ezt azért írásban is rögzítették, nehogy elfelejtsék. Bár ahogy mondani szokás: arra emlékszem, hogy mikor házasodtam. Arra is, hogy hol, meg hogy kivel. Csak arra nem, hogy minek??? Remélem ők nem felejtik el :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután jött az esküvő "legfontosabb" része, a fátyolvivők bevonulása. :) Előző este a szállodában törölközővel a fejemen gyakoroltunk a gyerekekkel: ne húzd annyira, ne lépj rá, ne maradj le, egyszerre lépjetek... Alig akartak elaludni az izgalomtól.

 

 

Így sikerült:

 

 Apa irányít, én fotózok :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ifjú pár:

 

 

 

 

 

Nem maradt el a csokordobás (sőt, volt harisnyakötő-dobás agglegényeknek - ez a lányoknak különösen tetszett - Anya, Misi bemászott Ildi szoknyája alá!!)

 

 

 

A koszorúslány-csapat és az ifjú pár:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lagzit aztán pláne élvezték, hajnal kettőkor alig tudtuk ágyba dugni őket, pedig másnap kelni kellett mert mentünk tovább. Táncoltak, énekeltek, szóval igazán jól éreztük magunkat, nagyon jó kis esküvő volt.  :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tánc az újdonsült férjjel

 

 

 

 

 

 

 

 

és az ifjú asszonnyal

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi ilyenek voltunk hajnalra: (csak mert többen panaszkodtatok, hogy magunkról nem teszek fel képet)

 

 

 

 

 

 

Sok boldogságot!

Szerző: bodnarcsalad  2011.09.09. 13:09 Szólj hozzá!

Címkék: csak úgy magyarország kirándulás csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr393213633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása