Itt most megint egy ingyenreklám következik, de ha már felfedeztük megosztom mindenkivel, sosem lehet tudni, mikor örül valaki majd ugyanúgy mint én, hogy végre Spanyolországban is lehet Túró rudit kapni!!!!! :)))))

A bolt Barcelonában van a Sagrada Familia templom mögött egy rövid séta távolságra, a Calle Lepanto 311 alatt. (Katalán térképpel rendelkezők számára Carrer de Lepant. Nem vicc, a GPS sem talál meg semmit ha nem a megfelelő nyelven írod be, szóval előbb ki kell sakkozni, hogy hogyan ismeri a kütyü az utcákat!)

 

www.paprikagourmet.com

3 hetente kapnak árut, van Trappista sajtjuk, túró, torma, füstölt sonka, Tokaji borok, pálinkák, marcipán, szalámik, de könyvek, dvd-k, cd-k, porcelán is, szóval ha nagyon kell valami magyar, innen beszerezhető. Azért a teljességhez az is hozzátartozik, hogy kb. dupla áron árulják mint otthon, de hát csak ki kell ide szállítani, na meg amikor az ember igazi füstölt csülkös bablevest akar enni túró rudival akkor nincs akadály :))

Érdekes volt mikor bementünk, spanyolul köszöntünk, mert hát ki tudja. Vissza is köszöntek spanyolul, majd egy elhaló halk jónapotkívánokot is elengedtek, mint kiderült mindenki magyar a boltban, az eladók is. Ahhoz képest, hogy Magyarországról púposra tömött kocsival indultunk még vettünk két szatyor cuccot, csak ha már ott jártunk :))

Oké, nem fogok 1200 km-t kocsikázni egy túró rudiért, de ha arra járok akkor tuti mindig betérek! És előjöttem a boltosnak az ötletemmel, hogy igazán bevezethetnék a csomagküldő szolgálatot, vagy nyithatnának délebbre is boltot, annyi magyar van errefelé... Igaz, azt is mondták, hogy rengeteg külföldi is jár a boltba, a kínaiak meg az oroszok is nagyon szeretik. Az oroszokat értem, mi is oroszboltba járunk itt jobb híján, de a kínaiak??

Szerző: bodnarcsalad  2010.07.13. 11:50 Szólj hozzá!

Címkék: barcelona spanyolország

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr562148727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása