Reggel Barcelonának vettük az irányt de mivel nagyon meleg volt és ha már úgyis a híres francia riviérán vezet az utunk úgy gondoltuk, hogy megejtünk egy rövid kitérőt és fürdünk egyet a tengerben, megnézzük a híres Saint tropez-i "plázs"-t.

A rövid kitérő sajna elég hosszúra nyúlt, mert (mivel válság van) mindenki csak a francia tengerpartig jutott és ezért olyan dugó volt az autópályáról lehajtva, hogy azt a néhány km-t több mint egy óra alatt tettük meg. Fürdőzés törölve, mivel feltehetőleg visszafelé is hasonló módon kell felverekednünk magunkat a sztrádára és a gyomrunk az első, szóval inkább az evést választottuk.A tervezettnél így is később értünk Barcelonába de hát nem rohantunk.

 

 

 

Ja és persze nem jöhetünk úgy el, hogy ne nézzük meg "Lütyőt". :)

Szerző: bodnarcsalad  2010.07.10. 18:55 Szólj hozzá!

Címkék: franciaország kirándulás

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr982143289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása