A karácsonyi lottó itt a spanyoloknál kb. olyan mint a magyaroknak a bejgli. Elmaradhatatlan kelléke az ünnepnek. Mindenki veszi és reménykedik, hogy most aztán megfogja az isten lábát :)

Annyiban különbözik az otthon ismert lottótól, hogy itt nem mi választunk számot hanem egy szériából választunk. Ugyanezt a számot mások is megvehetik, így egy nyerőszám több embert is gazdaggá tehet. Nálunk pl. a kórházban egy kolléganőm megvett egy sorozatot majd az osztály dolgozói tőle vásárolták meg az egyes szelvényeket. Így ha nyerünk nézhet a kórház másik osztály után, mert tuti nem megy senki dolgozni karácsony után :) Kérdeztem a főnököt, hogy mégis mennyit lehet ezzel nyerni. Rövid fejszámolás után közölte, hogy kb. annyit amennyit az ügyeletekkel egész életemben keresnék.

Meggyőzött. :)

Szóval azóta nekem is van egy szelvényem, 22-én sorsolnak. Drukkoljatok :)

 

Szerző: bodnarcsalad  2010.12.17. 02:42 Szólj hozzá!

Címkék: spanyolország karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr62521007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása