Ma megpróbáltam felvenni a lányok új tudományát, próbálkoznak az úszással.

Ahhoz képest, hogy egy hónapja még azért és prüszköltek ha víz csapódott az arcukra, ez nagyon nagy fejlődés. Egyedül jöttek rá mindenre, én nem erőltettem. (no meg volt benne némi része a többi gyereknek is akiktől elleshettek egy-két dolgot) Csenge főként víz alatt úszik, Petra próbálkozik a kutyaúszással is úgy, hogy kint a feje, de még nem sokáig bírja. Szerintem nyár végére már nagyon jól fog menni. Jövőre keresünk majd egy úszótanfolyamot ahol a szabályos úszásnemeket is elsajátíthatják, csak persze ahhoz még kell az az egy év az iskolában, hogy megtanulják a nyelvet - nem árt ha értik is amit mondanak nekik.

 

Szerző: bodnarcsalad  2009.07.07. 20:15 1 komment

Címkék: csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://bodnarcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr741232697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KerGiz 2009.08.14. 08:14:30

Látom, a lányoknak is kinőtt az úszóbordája! :-) Gabi egy nem sok ruhás családi heverészés alkalmával összekombinálta a lengőbordát az úszógumival, azóta úszóbordája van. És rendszeresen megúsztatjuk az élményfürdőben! :-)
süti beállítások módosítása